| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Dijalekt suprotnog spola u Društvo forumu; Utječe li dijalekt suprotnog spola na vašu zainteresiranost prema toj osobi ? Osoba suprotnog spola vam je super i fizički ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Purger | Dijalekt suprotnog spola Utječe li dijalekt suprotnog spola na vašu zainteresiranost prema toj osobi ? Osoba suprotnog spola vam je super i fizički i psihički...ali on/ona govori dalmatinski,podravski,slavonski,međimurski,zagorski.... Smeta li vam to za ulazak u vezu sa tom osobom ![]() Mora li osoba biti iz vašeg kraja i govoriti vašim narječjem ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dijalekt suprotnog spola Nikada mi to nije smetalo,,,,ne znam zašto i bi.......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Celebrity | Re: Dijalekt suprotnog spola ma! možda bi mi malo smetalo,to sam primjetila kad sam bila s jednim dečkom koji priča čakavski!ali zamolila bi ga da samnom priča normalno
__________________ A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't belive and leaves before she is left - Marilyn Monroe |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dijalekt suprotnog spola Ne smeta mi, čak može privuć... ali opet ovisi o osobi.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ Zadnji Uredio Wamp : 29-04-07 u 14:55. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Dijalekt suprotnog spola To je prije svega stvar osobnog ukusa. Ima narječja koja ćeš razumjet a neće ti se svidjeti, a ima i onih koje ne kužiš dvije riječi pa ti je baš slatko kak brblja..
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Dijalekt suprotnog spola Ne smeta mi
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: dijalekt, spola, suprotnog |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:30.