| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Dijalekt suprotnog spola u Društvo forumu; Mene privlači kad cura ima hercegovački ili dalmatinski naglasak ! To je baš jebozovno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dijalekt suprotnog spola Mene privlači kad cura ima hercegovački ili dalmatinski naglasak ! To je baš jebozovno
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Veteran | Re: Dijalekt suprotnog spola Naravno da mi ne smeta
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dijalekt suprotnog spola Ma ne smeta, to mi je bas zanimljivo i sexy...
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-01-07 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 133
![]() | Re: Dijalekt suprotnog spola dosad mi nije nikad smetalo. ali ima nekih naglasaka koje ne mogu podnijet organski! ![]()
__________________ vuhuuuuuuuuu Zadnji Uredio dr. hardlove : 30-04-07 u 09:55. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dijalekt suprotnog spola Ne, ali ponekada može doći do nerazumijevanja. Moj dečko (trenutačni) je Čepinčanin, ima baš ok, pravilan naglasak... kad sam tamo tek se onda "čujem". Npr. kaj mi je bilo smiješno, bili smo kod njega doma i nekaj smo pričali o djeci i bila je njegova baka. Ja sam par x rekla klinac što kod njih znači k***c, ja to dakako nisam znala i njegova baka je kasnije njemu rekla kak mu je cura prosta. Iako joj je objasnio, mislim da me i dalje baš ne voli.
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dijalekt suprotnog spola Meni nijedan naglasak ne smeta... simpatično mi je čut sve, i slatko mi je čut zagrebački naglasak kod dečka, ali ne volim kod zagrepčana (ne svih) što ne razlikuju tvrdo č i meko ć... Ali ok ja se ne bi trebala javljat jer rastežem... ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dijalekt suprotnog spola Imaš Č i imaš Ć. Samo je jaje tvrdo i meko!
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
![]() |
| Tagovi: dijalekt, spola, suprotnog |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:14.