Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Dijalekt suprotnog spola u Društvo forumu; OK krivo sam napisala, ali kuži se šta sam htjela reć!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-04-07, 15:06   #21 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Dijalekt suprotnog spola

OK krivo sam napisala, ali kuži se šta sam htjela reć!
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 15:13   #22 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ma nisi nikaj krivo napisala, meni isto te nejasnoće oko č i ć su
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 15:18   #23 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Pa neki ljudi koje ja znam a iz Zagreba su, nedovoljno naglašavaju č i ć.. kako da objasnim.. ali imala sam dečka iz Zagreba koji je to perfektno izgovarao... ma ne znam, vjerojatno sam umislila..
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 16:35   #24 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,460
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

:ćekić

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 17:38   #25 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,485
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Čičak

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 12:48   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,553
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

moj decko je iz karlovca ali zadnjih preko nekoliko god. zivi na plitvicama pa ima licko/kordunasko/bosanski naglasak a kad dodje u KA i cuje njihov naglasak odmah ga i on oprimi sto mi je nekako šeksi fora mi je karlovacki ja sam pak zagrepcanka rodom licanka pa i imam vec spomenuti licko/kordunasko/bosanski naglasak pomijesan sa zagrebackim dok mi se cisto purgerski nimalo ne svidja, kao ni "kuis ono ne ono fakat ee, yebote koji quratz ono stari fakat je treba zakon, fakat, kuis ja sma faca" gluposti
Star 02-05-07, 13:42   #27 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika unknown_soldier

Datum registracije: 26-01-07
Poruka: 37
unknown_soldier se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku unknown_soldier Pošalji poruku preko Skype-a korisniku unknown_soldier

Smatram da je to vise individualne naravi, dakle ovisi od osobe do osobe.

Kod nekoga ti moze odgovarati, a kod nekoga moze djelovati odbojno.

No, u načelu je to vrlo simpatično!
unknown_soldier je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 21:24   #28 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tree_hill_girl

Datum registracije: 02-01-07
Poruka: 223
tree_hill_girl se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sumsko_voce Pogledaj Poruke
Jel mi smeta? Normalno da mi ne smeta.
slažem se
Why I always keep on coming back for more?
tree_hill_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-05-07, 18:23   #29 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 507
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

prvih 15 min smeta,ali ako te osoba zainteresira navikneš se na taj naglasak.-čista osjetna adaptacija.njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.volim kad mi likovi pričaju na stranim jezicima,to me nekako pali.........
mogu biti krava je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 12:20   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,540
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

Uopće mi ne smeta
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dijalekt, spola, suprotnog

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108