| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Dijalekt suprotnog spola u Društvo forumu; OK krivo sam napisala, ali kuži se šta sam htjela reć!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dijalekt suprotnog spola Ma nisi nikaj krivo napisala, meni isto te nejasnoće oko č i ć su ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dijalekt suprotnog spola Pa neki ljudi koje ja znam a iz Zagreba su, nedovoljno naglašavaju č i ć.. kako da objasnim.. ali imala sam dečka iz Zagreba koji je to perfektno izgovarao... ma ne znam, vjerojatno sam umislila..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Purger | Re: Dijalekt suprotnog spola Čičak ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Dijalekt suprotnog spola moj decko je iz karlovca ali zadnjih preko nekoliko god. zivi na plitvicama pa ima licko/kordunasko/bosanski naglasak a kad dodje u KA i cuje njihov naglasak odmah ga i on oprimi sto mi je nekako šeksi fora mi je karlovacki ja sam pak zagrepcanka rodom licanka pa i imam vec spomenuti licko/kordunasko/bosanski naglasak pomijesan sa zagrebackim dok mi se cisto purgerski nimalo ne svidja, kao ni "kuis ono ne ono fakat ee, yebote koji quratz ono stari fakat je treba zakon, fakat, kuis ja sma faca" gluposti ![]()
__________________ |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 223
![]() | Re: Dijalekt suprotnog spola
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Dijalekt suprotnog spola prvih 15 min smeta,ali ako te osoba zainteresira navikneš se na taj naglasak.-čista osjetna adaptacija.njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.volim kad mi likovi pričaju na stranim jezicima,to me nekako pali......... |
| | |
![]() |
| Tagovi: dijalekt, spola, suprotnog |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:04.

fora mi je karlovacki

slažem se