| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Dijalekt suprotnog spola u Društvo forumu; Meni licno je ne bitno kako neka osoba govori, kojim dijalektom. Pre 2 godine sam bila zaljubljena u decka iz ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dijalekt suprotnog spola Meni licno je ne bitno kako neka osoba govori, kojim dijalektom. Pre 2 godine sam bila zaljubljena u decka iz Bosne...kad sam ga upoznala odmah mi se svideo naglasak,i nije uticalo na tu moju zaljubljenost!Kad me neko zainteresuje nista (i niko) ne moze da utice na to,pa cak ni naglasak.
__________________ ♥ |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Dijalekt suprotnog spola Citat:
Slažem se Meni ne smeta. Ja volim posebnosti i različitosti. Šta će mi ženska koja ima naglasak ko ja, mogu onda i sam sebe slušat. Ovako je sexy kad je iz drugog kraja ![]() | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dijalekt suprotnog spola Pa nemre me to ni privući ni odbiti, ali ak mi osoba nije simpatična i još progovori nekim naglaskom od kojeg mi se diže želudac (ne želim sad nabrajat da ne bi počeli drvljem i kamenjem na mene) onda poludim, jbg takva sam ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #36 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dijalekt suprotnog spola Joj mene živcira kad rasteže u govoru. Dođe mi da kažem da požuri, život je kratak! ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #39 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dijalekt suprotnog spola ![]() Naglasak kao takav mi u načelu ne smeta... Počinje mi smetat onda kad se pokaže da osoba odgovara sterotipu koji se vezuje uz određeni naglasak... ako me kužite... Misliš nešto kao: "Ma di si ti meni, lipoto* moja najlipša... nisan te vidija cili dan, puno si mi falila, lipa moja... ![]() * Inače, u ovom konkretnom primjeru, "lipoto" se izgovara sa kratkim samoglasnicima, samo je ovo prvo "i" nešto malo produženo... ali samo malo, malčice ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT Zadnji Uredio damfisk : 02-08-07 u 00:58. |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dijalekt suprotnog spola Citat:
........................btw. ne smeta mi uopće.............
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dijalekt, spola, suprotnog |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:58.

Svi smo mi MASS SARR