Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Dijalekt suprotnog spola u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk " Ma di si ti meni, lipoto* moja najlipša... nisan te vidija cili dan, puno ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-08-07, 16:43   #41 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan
Re: Dijalekt suprotnog spola

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
"Ma di si ti meni, lipoto* moja najlipša... nisan te vidija cili dan, puno si mi falila, lipa moja...
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-08-07, 17:58   #42 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,134
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Ne smeta mi nikakva razlika, vec mi je interesantnije... Spoj razlicitosti - to je prava stvar!!!
white devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-08-07, 18:13   #43 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,911
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: manekenka Pogledaj Poruke
joooj na srbe padam ko kruska....taj izgovor....mm
Ček, Maneken/ka ...... Jesi ti guy or a girl?
Odgovori sa citatom
Star 02-08-07, 18:15   #44 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 2,178
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Ja bi rekao nešto između
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-08-07, 20:28   #45 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,485
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Kako kad
Ponekad daje a ponekad i prima

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-08-07, 20:49   #46 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Misliš nešto kao:

"Ma di si ti meni, lipoto* moja najlipša... nisan te vidija cili dan, puno si mi falila, lipa moja...

* Inače, u ovom konkretnom primjeru, "lipoto" se izgovara sa kratkim samoglasnicima, samo je ovo prvo "i" nešto malo produženo... ali samo malo, malčice
Kako se izgovara "lipotice"?
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-08-07, 00:03   #47 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Kako se izgovara "lipotice"?
Svi samoglasnici kratko, a ovaj "e" na kraju laaaagano produžen...

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-08-07, 00:13   #48 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,540
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

uspjela izgovoriti , svi su mi dijalekti super i zanimljivi , a kaj se tiče jebozovnosti u glasu više me pale dalmatinke nego njihovi "muži"
-misic- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 12:27   #49 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika dumspirospero

Datum registracije: 22-08-07
Poruka: 1
dumspirospero se izdvaja iz mase

predlažem diskusiju:
što ženu čini sretnom i zadovoljnom pored svojeg muškarca bilo u braku ili vezi?
molim Vaša mišljenja i odgovore.........

dumspirospero
dumspirospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 14:05   #50 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 44
SexyGirl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku SexyGirl

naravno da mi ne smeta...ako mi osoba pase i ja njoj,to je najmanji problem...naime,problem bi bio sto problema ne bi bilo
SexyGirl je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dijalekt, spola, suprotnog

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108