| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Dijalekt suprotnog spola u Društvo forumu; hvala al' ono .. to je sve stvar navike... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #74 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dijalekt suprotnog spola Ne smeta mi, čak mi je i simpatično. Zna bit zgodno kad jedno drugo učimo što nešto znači, ako je specifično za naše govorno područje
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 17-03-08
Poruka: 12
![]() | Re: Dijalekt suprotnog spola Citat:
glupost.... nije bitan dijalekt već ono što se govori tim dijalektom | |
| | |
| | #76 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Dijalekt suprotnog spola Bio sam oženjen dalmatinkom.....ni u jednom trnutku mi nije smetao njezin dijalekt.....čak što više i moji klinci se stalno prešaltavaju sa jednog dijalekta na drugi....ovisno o tome dali su u Zagrebu ili u posjetu rodbini u Dalmaciji..
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #78 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dijalekt suprotnog spola Nikada mi to nije smetalo i nikada mi neće ni smetat i ti to dobro znaš. Štoviše, bilo mi je skroz slatko i simpatično kad sam u vezi bio sa dalmatinkom. Tako je slatko pričala... A tek pušila..... ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 781
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dijalekt suprotnog spola ne smeta mi. smeta mi samo kad neko na silu zadržava svoj naglasak u tuđem kraju. pa valjda je asimilacija prirodna i spontana stvar ao neko duže živi na drugom dijalektološkom području. ako živi kraće, a prihvati tuđi naglasak, onda je to snobizam, ako živi dovoljno dugo a ne prihvata, onda je to idiotizam
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
![]() |
| Tagovi: dijalekt, spola, suprotnog |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:40.

tko ga je bannao