| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Dijalekt suprotnog spola u Društvo forumu; Svi nešto kao ne smeta im a vidi netolerancije na ovoj temi http://www.croportal.net/forum/zene/...14/#... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dijalekt suprotnog spola Svi nešto kao ne smeta im a vidi netolerancije na ovoj temi Hana Hadžiavdagić Valjda ne žele povrijediti druge forumaše. Pa evo iako sam imala dečka rođenog i odraslog Zagrepčanina i iako to stvarno ovisi o osobi mene iritira taj naglasak. Ne kod svih ali zna se tu i tamo naći neki dečko koji se prenemaže, i zvuči pomalo pičkasto O curama da ne pričam...Valjda se nećete naljutit, samo vas malo provociram jer sam primjetila na forumu da ima onih koji pljuju po tuđem a sebe ne čuju kako pričaju. ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #82 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dijalekt suprotnog spola Ne nikad me to nije smetalo, ali znam osobe koje je smetalo i smeta ih i dalje. Njima sam već rekao a sad ću i vama: to što im smeta dijalekt nema veze s tom osobom već sa čistim primitivizmom i predrasudom o ljudima iz tog kraja, odnosno sve se generalizira. Večina takvih osoba nepodnosi ili čak i mrzi nekog samo zato što je iz podneblja koje se njemu nesviđa iz nekih sasvim drugih razloga a ne gleda osobu kao jedinku i uopće nije važno dali je ta osoba pametna ili posebna na neki drugi način, već ju nevoli samo zato što je iz kraja koji nije po ukusu te osobe. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dijalekt, spola, suprotnog |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:41.

Pa evo iako sam imala dečka rođenog i odraslog Zagrepčanina i iako to stvarno ovisi o osobi mene iritira taj naglasak. Ne kod svih ali zna se tu i tamo naći neki dečko koji se prenemaže, i zvuči pomalo pičkasto