A kako bi da te zovu i dozivaju? Zviždaljkom?
Zvoncem? Udarcem o gong?
Raspravljate o temi Dozivanje u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Naime, ako nešto mrzim u vezi/odnosu to je dozivanje mog imena u svakoj situaciji. Primjer: prije mjesec dana sam bila ...
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
A kako bi da te zovu i dozivaju? Zviždaljkom?
Zvoncem? Udarcem o gong?
![]()
![]()
Kaj ja znam - meni to ne smeta![]()
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
Mrzim svoje ime....mAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAtej bwrahhhh![]()
Jojj 'Čuješ' i 'Alo' na to sam alergicna al ono - 100%
Ili kad mi poruka zapocne sa 'alo' - odmah znam da je rijec o tezoj seljacini..![]()
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
Nije stvar u tome, nego da nista sami ne mogu napraviti.. To je stvarni uzrok tog imena.
Vibice, donesi mi vodeeee.. Vibice, aj, usput ti je, kupi mi kruh... Vibice, di stoji ona krpa... Vibice, sve mi je palo na pod (i ond tuzna faca - znaci: "Vibice, aj to pocisti").. A kao mala djeca ste, 50 puta moras ponoviti: izbaci smece, usisaj stan, obrisi prasinu. Nema cistih carapa i onda ide prebirati po podu trazeci one koje su najmanje prljave - OPERI IH ! Da, da - moras ih psihicki pripremiti na to.Kad mi dopizdi sama ih operem jer ga ne mogu gledati takvoga.
A da ne govorim da sude nece ni taknuti, samo kad mora nesto pojesti, a i onda: "Vibice, aj operi loooonaaaac" (i onda nabaci tuznu facu).
Mozda nema toliko veze s temom, ali podsjetilo me na to, ali dobro, ovo je mozda vise neki zajednicki zivot - al otprilike se svede na isto.
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
pa čekaj al se ti zoveš vibica?? Meni ne smeta baš puno
i'm not totally useless.
i can be used as a bad example.
Ne, nije toliko stvar u samom imenu koliko u onoj zamolbi koja slijedi nakon njega..
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..