| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Nefertiti Nema još kila ni trbuha…..samo sise!!!! ……. Bar nešto. Evo to je početak... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #92 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Citat:
![]() Nekidan me dragi krene poljubiti, ja osjetim da je pio pivu i odmah mi se počne rigati!!!!! Odletim na wc i zbljujem se, a mi kaže : Kaj sam ti tak odvratan??? ![]() Ali nastojim biti ne previše živčana da mi se kikač ne uzrujava u trbuhu zbog mene.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #93 (permalink) | |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,833
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Citat:
) Mogu misliti kako će mi biti kada budem. ![]() Ali drži se, to je samo u prvom tromjesečju, kasnije to prestane. I imaš pravo, budi mirna tako da malog/u ne uzrujavaš. ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #94 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Još više od 200 dana.......dugo mi je to nekako........I da imam 1,5 kg višeeeeee!!!!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #99 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Sorry, Nefertiti (i kontrolaleta je imala problema sa planetsmilies.net smajlićima). Uploadao da možeš vidjeti: ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #100 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Joooooj.....baš slatki smajlić!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: trudnoca |
« zajednički život
|
Ženidba xD »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:05.

Nema još kila ni trbuha…..samo sise!!!! 

Bljuvanje bi mene ubilo, mislim da bi konstantno bila živčana zbog toga.