Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Nefertiti Nema još kila ni trbuha…..samo sise!!!! ……. Bar nešto. Evo to je početak...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-12-07, 10:51   #91 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,726
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar
Re: Finally.......

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Nema još kila ni trbuha…..samo sise!!!!
…….
Bar nešto. Evo to je početak
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 09:07   #92 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 25
Poruka: 2,701
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
A joj Nefertiti... Bljuvanje bi mene ubilo, mislim da bi konstantno bila živčana zbog toga.
Grozno mi je to…..Kad ujutro ne mogu zube kak spada oprati jer mi je kaladont zbljuv!!!! Ili kolega mi uleti u ured sa sendvičom od podriguše i ja odmah letim na wc
Nekidan me dragi krene poljubiti, ja osjetim da je pio pivu i odmah mi se počne rigati!!!!! Odletim na wc i zbljujem se, a mi kaže : Kaj sam ti tak odvratan???
Ali nastojim biti ne previše živčana da mi se kikač ne uzrujava u trbuhu zbog mene.
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 11:31   #93 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,833
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Grozno mi je to…..Kad ujutro ne mogu zube kak spada oprati jer mi je kaladont zbljuv!!!! Ili kolega mi uleti u ured sa sendvičom od podriguše i ja odmah letim na wc
Nekidan me dragi krene poljubiti, ja osjetim da je pio pivu i odmah mi se počne rigati!!!!! Odletim na wc i zbljujem se, a mi kaže : Kaj sam ti tak odvratan???
Ali nastojim biti ne previše živčana da mi se kikač ne uzrujava u trbuhu zbog mene.
Meni se općenito od toga povraća, dođe mi ručak gore i to baš ove tri stvari- kaladont, podriguša i piva (a nisam trudna ) Mogu misliti kako će mi biti kada budem.

Ali drži se, to je samo u prvom tromjesečju, kasnije to prestane. I imaš pravo, budi mirna tako da malog/u ne uzrujavaš.
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 21:40   #94 (permalink)
dr.sc. Foruma

Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Još više od 200 dana.......dugo mi je to nekako........I da imam 1,5 kg višeeeeee!!!!!!!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 21:48   #95 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 5,551
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Čestitke, curo!

Odbrojavamo s tobom dane
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 21:51   #96 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-10-07
Godina: 21
Poruka: 7
marcello20 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku marcello20

pomalo,bit ces jos i teza,al vratit ces se ti u normalu ... hehe
marcello20 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 21:51   #97 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,866
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Super! Još malo pa ćeš biti pravo .
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 22:03   #98 (permalink)
dr.sc. Foruma

ne vidim slikicu
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 22:28   #99 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,866
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Sorry, Nefertiti (i kontrolaleta je imala problema sa planetsmilies.net smajlićima). Uploadao da možeš vidjeti:

Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 22:36   #100 (permalink)
dr.sc. Foruma

Joooooj.....baš slatki smajlić!!!!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: trudnoca

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114