| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; Nećem psovati.....pa ipak se ovo zove "blaženo" stanje......moram se u skladu s tim i ponaš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,624
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Nećem psovati.....pa ipak se ovo zove "blaženo" stanje......moram se u skladu s tim i ponašati, jelda????
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #112 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,273
![]() | Re: Finally....... u jeb.....već se i to stavlja na net.... ja sam malo zaostao za modernim svijetom ![]() no dobro, čestitam i nadam se da je muško ![]()
__________________ Chicago Bulls 72-10, Michael Jordan 6 naslova, Serena Williams 8 grand slam, AC Milan - 7 europskih naslova, Pete Sampras 14 grand slam, Kane WWF champion, Ayrton Senna 3 naslova |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,885
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... A što tu ima biti čudno? Normalno je da osoba (u ovom slučaju Nefertiti) želi podijeliti lijepe vijesti s ljudima s kojima se druži i do kojih joj je (i njima do nje) stvarno ili 'virtualno' stalo.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #114 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,249
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... lamborghini... pa ti ne bi vjeroval ali trudnice i domaćice su najbrojniji potrošači interneta u hrvatskoj ![]() čestitke nefertari... puno zdravlja tebi i djetetu
__________________ Ja sam privatizirao vaše džepove |
| | |
| | #116 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,394
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Čestitam, samo neka je zdravo i veselo, nije važno muško ili žensko, al neka je muško ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #117 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Ne kužim....kaj je to čudno???? Pa nisam stavila sexualni odnos s konjem da se toliko čudiš.....Doduše...tome bi se manje čudio, jelda? ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #119 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Sve ok......ne povraćam toliko često više. Još nemam pretjerani dojam da sam trudna....sve mi se čini kao predivan san. Svako jutro kad se probudim se uštipnem da vidim jel istina ![]() ....e da...i super je što me svi maze i paze.... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: trudnoca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:38.