| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; 6 godina. zašto?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #125 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,660
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Citat:
![]() A čuj...po nekima je to rano. Mene i baka svaki dan pita: `Oćeš ti to znat odgoj`t? Dugo smo skupa i željeli smo to jako. Imamo dobre poslove i možemo se bezbrižno brinuti o svom kikaču. Puno ljudi mi je komentiralo da sam još premlada, ali ja sam sigurna u svoju odluku. ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #127 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... ![]() Nef, da nisi zauzeta ženio bi te... respect
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #129 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,660
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... a čuj wonder.....ako mi ovo propadne........možda bih se i mogli nešš dogovoriti..ona tvoja fotka na forumu mi govori da imaš čist nos.....bez šmklji, mislim......to cijenim..... ![]() ...a Servant.....ako će moje dijete biti na mene...UBIT ĆE TE U TEKKENU!! ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: trudnoca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:09.

Rano mi je ipak još... 

Nomadne sam mengu dobio... 

I trči tamo čika servantu donosi piva iz frižidera...