| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; Hvala, hvala... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... vidi mi se trbuh.....konačno
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #144 (permalink) |
| Purger | Re: Finally....... Čekaj,čekaj...to je tek početak.... ![]() Baš me zanima kad dragom kažeš..."ajde mi molim te obrij noge,ja se ne mogu sagnut" ili " daj mi zaveži cipele,ja ne mogu...trbuh mi smeta" ili " odreži mi nokte na nogama,ja ne mogu jer mi trbuh smeta" ![]() Zanima me njegova reakcija ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #145 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... A sasha!!!!!! Daaaaaj!!!! Otići ću na pedikuru, depilaciju.......i nosit ću tene na čičak! Može tak?!?! ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #146 (permalink) |
| Purger | Re: Finally....... Kako god ti želiš ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #148 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... jesam!!!! Samo sad izgleda kao da sam se prejela, a ne kao da sam trudna......14 i pol tjedana....Još SAMO 180 dana!!!!!
| | |
| | #149 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Finally....... aha, super jedna od rijetkih koja se ne žali da će dobit trbuh ![]() A možda i nećeš imat toliko velik trbuh,ovisi od osobe do osobe,meni je frendica bila trudna sad nedavno (sad je već rodila) i uopće nije imala nešto abnormalno velik trbuh, a kod nekih stvarno bude ono poveći. A dragi će sad uživat kad ti bude morao sve dodavat ![]() |
| | |
| | #150 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Već sad se izvlačim sa : "A daj ljubaviii....ja sma trudna pa ne mogu otići/uzet/podići/spremiti...." Hehehehe Neka, neka....nije još jadan sa mnom koliko će bit!!!! A za trbuh se ne žalim uopće jer sam jako mršava prirodno pa da konačno imam neku oblinu negdje!!! ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: trudnoca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:45.