| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; znači tata je uspio pretrčati 50 yardi i zabiti touch down od mene sve čestitke tebi i tati mogu misliti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,863
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... znači tata je uspio pretrčati 50 yardi i zabiti touch down ![]() od mene sve čestitke tebi i tati mogu misliti kako se osjećaš kad znaš da ćeš dobiti svog malog anđela ![]() sve najbolje vam želim ![]()
__________________ Citat:
![]() ![]() Zadnji Uredio Nefertiti : 12-11-07 u 14:22. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Finally....... cestitam
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... .............čestitam slatkice!!!!!..............sve najbolje vam želim..............sad sam još više happy.......... ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Čestitke svima troje, Nefertiti! Tebi i dragom za nadam se zdravu, prekrasnu i predobru bebu na putu! A bebaču jer sam siguran da će imati najbolje i najbrižnije roditelje! ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,211
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Cestitam Nefertiti!!!! I buducem tati naravno, a najvise cestitam bebacu jer ce imat odlicne roditelje! ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Jupiiiii!! :bravo :bravo Cestitam vam od srca i zelim ti sto ugodniju trudnocu i sto brzi porod. Jebate, bas mi je drago!!
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: trudnoca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:35.

A bebaču jer sam siguran da će imati najbolje i najbrižnije roditelje!
Tati ionako ne može biti loše 
jer ce imat odlicne roditelje!