| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; Ti bi više slobodnog vremena? Pa sad bi trebala imat više slobodnog vremena ili još radiš? E da... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #192 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Još radim.....radit ću dok se ne porodim hehehe .Ne lupa me .... ja sam mislila da će sad stalno. A sad...idem vidjeti tvog malog Karla ![]() Evo ga
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! Zadnji Uredio Nefertiti : 29-02-08 u 20:32. |
| | |
| | #193 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Ha....U Kauflandu su me prvi put u životu nekuda pustili preko reda!!!!! Njanjanjanjanja!!!!! Neki frajer mi je rekao: Evo gospođo kad ste već trudni.........možete prije mene. ...(jedino mi je bilo ružno ovo "gospođo") ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #195 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Evo i mog Karla (nećak) Citat:
![]() Jedva čekam da i ja to doživim... Mojoj sestrični se pred kraj trudnoće trbuh znao skroz izobličit koliko je Karlo bio nemiran, stalno se ritao Znalo ju je onako škakljat i svrbit u početku...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #196 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Ovaj bebač je premeeeedeni!!!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #197 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #199 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Tko ima novi kinderbet i kolica!?!?!?!?!!!!!!!!
| | |
| | #200 (permalink) |
| charolastra | Re: Finally....... ja? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: trudnoca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:18.

.
.... ja sam mislila da će sad stalno. A sad...idem vidjeti tvog malog Karla 

Evo i mog Karla (nećak)