Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; Ti bi više slobodnog vremena? Pa sad bi trebala imat više slobodnog vremena ili još radiš? E da... ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-02-08, 08:51   #191 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,725
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar
Re: Finally.......

Ti bi više slobodnog vremena? Pa sad bi trebala imat više slobodnog vremena ili još radiš?

E da... Jel sad Karlo češće lupa?

Imaš jednog malog Karla u mom kutku...
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 08:54   #192 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 25
Poruka: 2,701
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima
Još radim.....radit ću dok se ne porodim hehehe .
Ne lupa me .... ja sam mislila da će sad stalno. A sad...idem vidjeti tvog malog Karla

Evo ga
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg +++foto-0007.jpg (132.5 KB, 45 pogleda)
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!

Zadnji Uredio Nefertiti : 29-02-08 u 20:32.
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 14:24   #193 (permalink)
dr.sc. Foruma

Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Ha....U Kauflandu su me prvi put u životu nekuda pustili preko reda!!!!! Njanjanjanjanja!!!!!
Neki frajer mi je rekao: Evo gospođo kad ste već trudni.........možete prije mene.

...(jedino mi je bilo ružno ovo "gospođo")
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 14:26   #194 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,539
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Još radim.....radit ću dok se ne porodim hehehe .
Ne lupa me .... ja sam mislila da će sad stalno. A sad...idem vidjeti tvog malog Karla

Evo ga
bAŠ SI LIJEPA

Gdje ćeš roditi?
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 15:21   #195 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Evo i mog Karla (nećak)

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Moram se doci malo preseravati.....danas mi se prvi put Karlo /da tako ce se zvati/ pomaknuo i ritnuo me. uopce ne znam kako da vam opisem osjecaj kada se u vama nesto pomakne i pukne vas. malo me je cak to i zabolilo i iznenadilo.nije to bol koja je nepodnosljiva vec samo nelagoda. cudan je osjecaj, ali smo ja i dragi poslije jos sat vremena gledali u trbuh ne bi li se ponovilo.....nije, nazalost ponovio, ali mi je uljepsao dan. jedva cekam da me opet!
Prekrasno!!
Jedva čekam da i ja to doživim...
Mojoj sestrični se pred kraj trudnoće trbuh znao skroz izobličit koliko je Karlo bio nemiran, stalno se ritao Znalo ju je onako škakljat i svrbit u početku...
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 15:34   #196 (permalink)
dr.sc. Foruma

Ovaj bebač je premeeeedeni!!!!!!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 15:38   #197 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 22
Poruka: 3,541
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 20:31   #198 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Poruka: 3,052
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

presladak je
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 00:45   #199 (permalink)
dr.sc. Foruma

Tko ima novi kinderbet i kolica!?!?!?!?!!!!!!!!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 00:46   #200 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,175
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

ja?

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: trudnoca

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114