| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; Ide li Nef?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #234 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,660
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... nije teško za napraviti....ozbiljno! Dapače, užitak je!!! ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #235 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,078
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Citat:
Citat:
![]() | ||
| | |
| | #236 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... ...........Nefy, kako si mi? Kako provodiš vrijeme čekajući bebača? Jesi mu kupila svašta finoga?........... ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #237 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Ljenčarim samo......postala sam tako sramotno lijena da se ne dam nikud...čak meni frendice dolaze doma. Kupili smo mu toliko stvari da mi je sad sve to skupa glupo i pretjerano, neće stići ni nositi!!! Ali šta ćeš...ja bi da on ima sve naj naj i da mu ništa ne fali!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #238 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... ............ne brini, neće mu ništa faliti.............a pogotovo ne ljubavi, uz već toliko brižne roditelje..........naročito mamicu... .....i što ako si lijena? ...........uživaj, sad je tvoje vrijeme.........imat ćeš vremena za biti nenaspavana, i kad će ti 24 sata biti malo da ispuniš sve obveze.............
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #240 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... znam, ali ne mogu više....kičma me boli, a i ako napravim više od 10 koraka odmah mi noge oteknu!
| | |
![]() |
| Tagovi: trudnoca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:25.

29 49.....

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something

Blizanci su super!