| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; O, pa gledala sam ja cili dokumentarac o bebačima dok su još u najzaštićenijem mjestu na svijetu! Budući me ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #271 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Finally....... O, pa gledala sam ja cili dokumentarac o bebačima dok su još u najzaštićenijem mjestu na svijetu! Budući me pamćenje ne služi punu, ne sjećam se puno toga, ali najaktivniji su od 7.mjeseca trudnoće, bar znanstvenici kažu da čuju što se događa vani, da prepoznaju majčin glas, da im glazba koja se čuje izvana utječe na njih, da ih mirna glazba uspava...pa meni djeluje prilično vjerojatno! Mislim da mogu čut, naravno da ne razumiju, ali Nefertiti, ti kad rodiš, čim se oglasiš, odma će znat koja je to dobra teta pričala s njim cijelo vrijeme! ![]()
__________________ |
| | |
| | #272 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 881
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... kako je lijepo imati bebeeeee ti si moja beeebeee i to je to i ja sam za to da svi imamo beeebeeee jer ako nemamo beeebeee onda nismo tata ni mama....nego čiko i teta ..uo uo uje uje i tako
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #273 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Uh kako je zeznuto biti u tvojoj koži ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #276 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... A kako je naša prva trudnica foruma? ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #278 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... malo...jedan jako dobri forumaš mi ga je poslao!!! Dobro sam Lulu...veselim se jer je još jako malo ostalo!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #279 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 881
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... a malo sam si namočio grlo.....a tako je to kad su te utakmice... ot..........moj sin će se zvati NOA i kćerka NOA..... hvala grazie
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #280 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Aha, jel to zato sta kad kazes Noa donesi mi pivo, dobijes dvi? Stara baza,,, Ja bi curicu... Laru. ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
![]() |
| Tagovi: trudnoca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:13.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something

prominila avatar???