| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; koliko sam ja upoznat kad sam se ja rodio nisam plakao pa su me dobro istukli, neću im to nikad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #281 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... koliko sam ja upoznat kad sam se ja rodio nisam plakao pa su me dobro istukli, neću im to nikad zaboravit ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #283 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Dragi roditelji ne tucite vašu djecu jer če ta djeca jednog dana tuči vaše unuke...... a možda i vas
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #284 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Citat:
![]() mene je doktor malo ''potapšao'', a što on ima govorit kad ću ja plakat, ja tek došao, a on udri ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti | |
| | |
| | #286 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,672
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... još 39 dana....to je jebeno malo!!!!!!!!!!!!!!...ma na moru sam zajebavala cure da ću se poroditi,,,usrale su se..onda mi je bilo žao što sam ih nasmrt prepala pa sam prestala....odmorila sam se....močila papke u vodi (HLADNA!!!!),,,sad mi je bolje i lakše, ali kičma rastura...pišam u prosjeku 72 puta u satu i ne sexam se! Eto,.....ali jako sam ti happy!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! Zadnji Uredio Nefertiti : 06-05-08 u 13:40. |
| | |
| | #287 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... jos samo malo , ma brzo bu i to proslo, vrlo brzo, drzi se ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #288 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,672
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... A sad mi je još ljepše jer na forumu imam još jednu trudnicuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #289 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... samo da dite ne bude lino ka i ja pa se rodi 2 tjedna kasnije od roka xD jadna stara 2 tjedna bolova u kičmi xD
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #290 (permalink) | |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Citat:
To mi je zivotna zelja da imam takvu skembicu ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: trudnoca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:05.

a možda i vas
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something

To mi je zivotna zelja da imam takvu skembicu