| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Nefertiti Smije se, ali u kasnoj trudnoći nije preporučljivo baš.......a tako i tako se ne osjećam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #301 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 6,130
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Citat:
![]()
__________________ Who's Your daddy now! | |
| | |
| | #302 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Finally....... još 37 dana.... sad je sitno i trebamo odbrojavati. jel te hvata panika? kolegice jel tebi bilo muka na početku?-meni nije ono jako muka ali stalno moram nešto jesti jer samo ako pola sata ostanem gladna hoće želudac na nos da mi izađe. tako da sam ja u 7. tjednu i nabila sam kilu i pol pa me strah malo da do 9 mjeseca neću imati 100 kila...pa ćeš ti irm vidjeti tko zrači..salom.. |
| | |
| | #303 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Jooooj meni ti je mučnina bila do 4.og mjeseca konstantno...užas...Nisam mogla ništa ni jesti...uglavnom sam bljuvala ujutro, ali i preko dana ako mi nešto zasmeta (miris pive, vanilije, kokosa)...poslije toga sam počela puno jesti (najviše kukuruz i sladoled), ali kile su mi sporo išle jer i inače nisam sklona tome. Ti ne brini za kilažu, samo zdravo papaj, a i kile su najmanje bitne....bitno da je bebi dobro!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #304 (permalink) | |
| Purger | Re: Finally....... Citat:
![]() 99 % njih se nada da će natuć što manje kila da im se poslije lakše vratit na staru težinu....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #305 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 607
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... ja nemam tih problema s mučninama, ali bitno je napomenut da ja nisam trudan ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #306 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Ne znam šta da ti kažem...........
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #307 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... evo ja cu umisto tebe onda, nepotreban i krajnje glup post... ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #308 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Finally....... Citat:
inače sam dosta mršava i nisam sklona kilama (168cm,53kg),ali je problem moj doktor koji je poznat po svojoj alergiji na kilograme,jako viče i čim imaš malo više kila šalje te u bolnicu na dijetu... danas mi je rekao da je preumoran da bi vikao na mene i da bi inače nadrapala zbog te 2 kile. čim sam došla na 1. pregled zaprijetio je da do 16.tjedna nesmijem dobiti niti grama,a ja u 8. tjednu pa dobila 2 kile...u tome je kvaka-da nemisliš da sam neka glupača koja pati radi izgleda već sam preplašena doktorom.. | |
| | |
| | #310 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... i ja tako mislim.....uživaj u trudnoći i pokušaj jesti često, zdravo i po malo.....tako bih utažila glad, ali i pripazila. Meni nije lijepo vidjeti mršavu trudnicu (vjeruj mi!!! izgledam kao da nosim lažnu nogometnu loptu umjesto bebe)
| | |
![]() |
| Tagovi: trudnoca |
« zajednički život
|
Ženidba xD »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:47.