| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; pa kad je inače jakoooooo dobar,mlad je,na svaku moguću sitnicu te upozori,sve moguće pretrage koje postoje šalje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #311 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Finally....... pa kad je inače jakoooooo dobar,mlad je,na svaku moguću sitnicu te upozori,sve moguće pretrage koje postoje šalje te na njih samo kako bi 100 posto bio siguran da je sa bebom sve ok...al eto,ima jednu manu...KILE. ma da i to što kažete,ja sam inače dosta mršava i niti sada se ne prežderavam...imam doručak,ručak,večeru..između koja voćka ili jogurt i to je to...a on nek se slika... |
| | |
| | #312 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... to smo htjeli čuti! Vidjela sam tvoje slike i fakat si mršava tako da.................
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #313 (permalink) | ||
| Purger | Re: Finally....... Citat:
Citat:
Ja bi na tvom mjestu promijenio doktora... ![]() Mislim da ti u ovoj fazi života i u ovom stanju kakvom jesi, ne treba netko tko će ti prigovarat i derat se na tebe pa makar on bio i doktor koji ti želi dobro.Ima načina na koje ti može objasnit zašto se ne bi smjela previše udebljat ![]() Al ok,ako si ti zadovoljna njime............
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: trudnoca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:54.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something