| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; još malo... jel Karlo šta živahniji sad pri kraj? sretno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #342 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,660
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... sad je lud....nekad mi dođe da plačem od bolova, ali opraštam mu hehehe
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #343 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Finally....... nije valjda da to boli kad se rita u stomaku ![]() ima li toj trudnoći išta da nije bolno ili mučno....je,je znam-osjećaj da nosiš malo biće u sebi...ali ipak,čemu baš toliko komplikacija,bolova,povraćanja da bi dobio dijete-zar nije moglo biti jednostavnije???? EVA glupačo jedna al nas zaj... |
| | |
| | #344 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... meni je gornji dio trbuha okamenio!!! Grozno....noge su mi naotečene užas (kao da imam čevape na nogama).....ali sve je to čar majčinstva!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #345 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | kad će doći bebač više?! ![]() našla sam odličan smajlić ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... Zadnji Uredio Joks : 28-05-08 u 17:20. |
| | |
| | #347 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... AAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Gledala sam porod na yubitou!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaAAAaAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| | |
| | #348 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... !!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaAAAaAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kao ganuta ili ajme ko ce to?
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #349 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... nisam ganuta ni najmanje...prestravljena sam!!!!!!!!!!! Umrijet ću!!! Ne dam mu vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| | |
| | #350 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... ajde lokalna anestezija ce pomoc ![]() drz se i nemoj to gledat... nego gledaj onaj kraj kad ces pogledat to dite i onda shvatit koliko je predivno iskustvo nekom podarit zivot, kad ga primis u ruke... bit ce ti lakse ![]() gledaj tako na to i drz se ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: trudnoca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:14.

29 49.....