| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; Epiduralna anestezija Citat: Lokalni anestetik se unosi u područje oko kralješničke moždine. To prekida podražaje koji se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #351 (permalink) | |
| Purger | Re: Finally....... Epiduralna anestezija Citat:
Bez brige...kad dođeš tamo samo viči "bez epiduralne ništa" Iako mislim da si dovoljno jaka da to izdržiš i bez anestezije ![]() U svakom slučaju,želim ti puno sreće,da sve brzo prođe i da dobiješ živo i zdravo malo kmečalo ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #353 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Citat:
![]() Nisam htio to spomijnat u ovoj temi. U svakom slučaju, navijam za tebe | |
| | |
| | #354 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Sitno sitno. Sad te se može bez grča na licu prozvati pravim džombom ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #355 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Finally....... moja frendica je baš jučer (po onoj vručini) rodila jednog malog slatkog dečkića Karla i to normalnim putem.rekla je da uopće nije onako kako gledaš na tv-u,zapravo je,al ti to ne vidiš i ne razmišljaš o tome jer se samo želiš u tom trenu riješiti boli i dijete istiskati van!ništa oko sebe ne primečuješ i zapravo,nije te briga! tako da,bez brige,znam da će sve proć najbolje što može ![]()
__________________ No one ever said that it would be this hard |
| | |
| | #356 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Citat:
![]() Citat:
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | ||
| | |
| | #357 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Finally....... znam znam...i meni je,tako mi je prekrasmo to ime za dečkića ![]() ![]() Nef,kako si inaće?! ![]()
| | |
| | #358 (permalink) | |
Dobro sam....malo se bojim i stalno neš serem kak mi je teško, a u stavri blistam od sreće i ne sjećam se kada sam zadnji put bila ovoliko sretna!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #359 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Finally....... ajde baš mi je drago da je sve ok! ![]() i gunđaj dok možeš i dok imaš poštenu izliku zašto to radiš,kasnije nećeš moći tatici reći 'a nije bilo jabuke'!! ![]()
| | |
| | #360 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... ta reklama meni ide na živce....meni dođe da tu žensku kresnem šakom u glavu...a kako jadnom tatici ne bi............ja stvarno nisam bila takva....bilo bi mi i žao ga tako zajebavati...on se dovoljno trudio i bez mojih zahtijeva
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: trudnoca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:40.