| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; I mi odbrojavamo s tobom Misli pozitivno jer bit će sve u redu!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #392 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,402
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... drž se kad dodješ u rodilište ne ustručavaj se pitati il tražiti nešto il nekog ako možeš povedi muža makar da sjedi ispred rađaone sretno
__________________ You only live twice |
| | |
| | #393 (permalink) | |||
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Citat:
Citat:
Citat:
![]() salu na stranu, ako se rodi na tatin rodjendan, ode tati rodjendan, ja san tako svog zafrknija ![]() di ce muza vodit, mi muski smo za qurac, samo da joj padne u nesvist pa se jos za njega mora brinut ![]() daj btw, sto ste tako ozbiljne nasmijte zenu ne drz se sve ce biti dobro... naravno da hoce, to je normalna pojava... to cuvajte za neprospavane noci i ostalo sto ce usljediti ![]() zafrkavam se ja malo, nef drz se ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. Zadnji Uredio Sahataba : 04-06-08 u 16:42. | |||
| | |
| | #394 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... hvala svima što ste uz mene..to je baš lijepo. Ja sam skroz spremna...tako i tako sad svaki dan očekujem da će krenuti...........
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #397 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... aj Šabane moj......NO GO!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #399 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... i meni je brzo nekako prošlo......svi su spremni..mama i sestra su uzele godišnji u 6. mjesecu da bi mogle biti sa mnom......presretna sam....samo još da sve prođe bez komplikacija.....
| | |
| | #400 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Finally....... ma nema problema, nego možeš ti njega nositi i duže pa kad malo poraste, a isad je kriza. Rodiš ga posle.
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
![]() |
| Tagovi: trudnoca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:21.