| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; kad bude biće, bez brige, kad pocne samo svrati tu i napisi “izlazi”... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #421 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... kad bude biće, bez brige, kad pocne samo svrati tu i napisi “izlazi” ![]()
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #423 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... cekamo cekamo cekamo s tobom ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #426 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Citat:
..i kad počnu trudovi, ostani što dulje doma. Ako te strah ostat doma, kreni u bolnicu, ali ne ulazi. Objesi se nekome oko vrata i hodaj, hodaj, hodaj... oko bolnice do zadnjeg trena. A kad onda uđeš, prva si na redu ![]() Tako će najbrže i najlakše proć. Ako odeš odmah u bolnicu i legneš, ostavljena si sama sa sobom kao i ostalih sto žena oko tebe. To može trajati vječno. Ja bi izabrao ovo prvo ali znam, lako je meni birat ![]() | |
| | |
| | #427 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Finally....... hmm.. nema nam Nef danas.. mooozda...
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #430 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Ajdeee Nef uz tebe smo ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
![]() |
| Tagovi: trudnoca |
« zajednički život
|
Ženidba xD »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:55.

Zar je bilo nekog spora oko prava prijenosa?