| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; ja sam isto nestrpljiva.. nadam se da je sve u redu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #451 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Finally....... ja sam isto nestrpljiva.. nadam se da je sve u redu ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #453 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... nadam se da je sve ok sa njom i bebicom i da bu sve proslo glatko bez ikakvih komplikacija i da ce se u bolnici odnositi dobro prema njoj ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #454 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Joooooooooooooooooj hvala svima!!! Žao mi je što se nisam javila ranije, ali nije mi to ni bilo na kraj pameti. KTM se rodio u 3:30 14.06. Predivan je, presretna sam!!! On samo spava, a ja bi ga gnjavilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Još ne vjerujem da je moj! Stalno ga gledam i ljubim! Porod mi je prošao relativno dobro. Nije tako strašno kao što ljudi očekuju. Evo, to je mali KTM..uslikan prije 10-ak min. Mama ga je presvukla baš. I već krmi!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #456 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... ![]() predivan je mali KTM ![]() znaci sve je boli ok, ajde super ![]() reka san ja da ce na moj rodjendan ![]() ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. Zadnji Uredio Sahataba : 18-06-08 u 17:47. |
| | |
| | #458 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... thx...jako mi je slatka ova sličica Robin!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: trudnoca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:17.