| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; Čestitam Nefertiti Prekrasan je... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #462 (permalink) |
| Veteran | Re: Finally....... Čestitam Nefertiti! ![]() Drago mi je da je sve prošlo u redu i da imaš tako prekrasnu bebicu ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #463 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... AAAAAAAAA ČESTITAM STARA!!!! ![]() ps: sad znas da si steklu titulu stara? Ipak je to slangovski naziv za mame ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #468 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Čestitke KTM-u i presretnim roditeljima. ![]() Bravo Nef- strašno mi je drago. Ali svejedno, evo jedne slike i za ponosnog tatu...![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #469 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Čestitam Nef.....prekrasan je ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #470 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Jaooo, Nef, preslatki je ![]() iskrene čestitke i daj mu pusicu, tak je cakani ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: trudnoca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:24.

Prekrasan je

Čestitke KTM-u i presretnim roditeljima.
Ali svejedno, evo jedne slike i za ponosnog tatu...