| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; čestitke!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #482 (permalink) |
| charolastra | Re: Finally....... jao tek sad vidio sliku, kako je lijepi mali bebač ![]() Čestitam mami i tati ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #483 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... ...........tek sam sad vidjela novosti.............Nefi, čestitam od srca...........bebač je prepresladak..... ....i hvala što si to podijelila s nama i "dopustila" nam da budemo uz tebe cijelo vrijeme..........sad se osjećam kao da sam bar neka dalja tetica malom slatkišu...........![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #487 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... PAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRTTTTTTTTTTTTTTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY , ups a ja uvjek ovak debilno upadnem, cestitke neffffffffff , svi na 3 hip hip huraaaaaaa , nef imas preslatkog bebaca i brini se o njemu kak spada a znam da budes, preslatko ti djete , i zelim ti svu srecu u zivotu i da ga uspijes odgojiti kako si planirala i da se dobro slazete kada odraste i da mu na koncu svega kupis kucu . sala mala , sretno nef ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #490 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Finally....... jao, ja tek sad vidim....ugl, čestitke od srca Nef, mali je prekrasan drago mi je da je sve dobro prošlo i nadam se da je sve u redu i da će tako ostati ![]() čestitam još jedanput i želim vam sve sreću,zdravlje i ljubav ovog svijeta ![]()
__________________ I drool |
| | |
![]() |
| Tagovi: trudnoca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:11.

i tati 

, nef imas preslatkog bebaca i brini se o njemu kak spada a znam da budes, preslatko ti djete , i zelim ti svu srecu u zivotu i da ga uspijes odgojiti kako si planirala i da se dobro slazete kada odraste i da mu na koncu svega kupis kucu