Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ivana0015 šššššššššmmmmmmmmmmmrrrrrrrccccccccccc...baš mi se plače. al ono,ne tužno. tako mi drago čuti. želim ti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-11-07, 10:27   #41 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan
Re: Finally.......

Citat:
Pravi autor: ivana0015 Pogledaj Poruke
šššššššššmmmmmmmmmmmrrrrrrrccccccccccc...baš mi se plače. al ono,ne tužno. tako mi drago čuti. želim ti svu sreću i zdravlje ovoga svijeta,da podneseš to kao prava žena i da na svijet doneseš jednog malog anđela.još jednom sretno i čestitam i tebi i suprugu.
hehehhe supruga još nemam!!! Imam dečka

vibica i ivana predivne slikeeeee
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 10:32   #42 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

ČESTITAM BUDUĆOJ MAMI (A I TATI AKO OVO ČITA)

Želim ti sve najbolje u trudnoći, da ne bude mučnina, previše kila, bolova ikakvih... Sve ostalo ću ti zaželjeti kada maleni/na dođe na svijet

Ps. Tek sam sad skužila ovu temu.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 10:46   #43 (permalink)
dr.sc. Foruma

Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Joooooj......ja se rastapam....tako lijepe željeeeee..........Ja bih najradije skratila sve to i odmah rodila. Ne mogu dočekati...Trudnoća previše traje.....
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 19:30   #44 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,490
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ako trebaš kakav savjet javi
Ja sam baš u tom điru sad

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 20:07   #45 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

joj čestitam ti!!!!
a daj reci kakva ti imena dolaze u obzir?bash me zanima..
i da, želim ti laku trudnoću i da limach bude zdrav, onda češ nam zatrpat "akciju" sa fotkivama!! ako bude dečko, naravno!!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 21:28   #46 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-11-06
Godina: 18
Poruka: 460
WC NeT se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku WC NeT

hi hi,,, pridružujrm se čestitkama i neka sve bude ok
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 11:17   #47 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 851
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

ma suprug,dečko..isto je.bitno da je uz tebe i bebača,da prolazite to sve skupa i budete jedno drugom podrška.
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 12:40   #48 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Nemaš muža a trudna! Valjda nije čuo neko od ovih...
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 15:45   #49 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: L o r e n a Pogledaj Poruke
joj čestitam ti!!!!
a daj reci kakva ti imena dolaze u obzir?bash me zanima..
i da, želim ti laku trudnoću i da limach bude zdrav, onda češ nam zatrpat "akciju" sa fotkivama!! ako bude dečko, naravno!!
imena: za cure: Nika i Laura, a dečko: Karlo, Jan......ne znam još....

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Nemaš muža a trudna! Valjda nije čuo neko od ovih...
koja razvratnica ha!?!?!?!? imam ja dečka 5 godina, ali nismo baš nešto nabrijani na svadbu...pogotovo sad kad sam trudna
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 16:22   #50 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

kasno palim, ali evo da i ja... čestitam od srca, nefertiti!

ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: trudnoca

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108