| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Nefertiti Noćas me je samo 2 puta digao...dobar je zbilja. ma kako neće bit dobar kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #502 (permalink) | ||
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,398
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Citat:
Pa do ostvarenja vasih snova... ![]() Citat:
![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. | ||
| | |
| | #503 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... baš je zgodan mali KTM, ne izgleda naotečeno i izmučeno od poroda.. ![]() čestitam roditeljima na prinovi a maloj bebi čestitam sretan dolazak na ovaj svijet ![]() uživajte!!
__________________ You only live twice |
| | |
| | #504 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Finally....... isuse tek sam sad vidjela da si nam se napokon javila...isusek kako sam sretna da je sve super prošlo...ako moja beba bude curica ovaj mali ljepotan mi mora biti zet. nefi još jednom ti želim čestitati i tebi i dragom na ovom čudu koje si donjela na svijet... ![]() |
| | |
| | #505 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... hvala!!! Sad čekamo tebe!!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #507 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Finally....... A naslova teme ?! Ni u ludilu nisam pomislio da se ova tema odnosi na ovako krasne događaje. Baš sam zbunjika, a iskreno me zanimalo ... Nema veze. Čestitam mamici i ponosnom tati. Koja momčina i već se brije ispod pazuha! Sretno, sretno vam svima!
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #510 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-06-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 304
![]() | Re: Finally....... Čestitke od srca! ![]() Majka si pravog ljepotana! Presladak je! ![]()
__________________ You're one in a million You're once in a lifetime You made me discover all the stars above us... |
| | |
![]() |
| Tagovi: trudnoca |
« zajednički život
|
Ženidba xD »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:58.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something