| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; čestitam i ja malo sa zakašnjenjem ali ok valjda ćeš mi oprostiti baš ti je medeni sin drago mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #511 (permalink) |
| Dr. Gregory House | Re: Finally....... čestitam i ja malo sa zakašnjenjem ali ok valjda ćeš mi oprostiti baš ti je medeni sin drago mi je da je sve super prošlo i da si sretna i zadovoljna ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #512 (permalink) | |
| Purger | Re: Finally....... Citat:
![]() Samo je pitanje tko će koga gnjavit ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #514 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Finally....... ja sve mislim kako do toga ima još puuuunoooo,a kad se sjetim kao da sam jučer pročitala tvoju poruku da si trudna i vidi sad...sad već gledamo slike maloga princa...joj joj,kad se odmoriš,dođeš sebi i naravno kad pahuljica bude spavala hoću da napišeš sveeeeeee pojedinosti kako ti je bilo.. pusa malom anđelku... |
| | |
| | #515 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Finally....... Citat:
![]() Nefertiti čestitam na usitinu prekrasnom sinčiću (jer znaju biti dosta smežurani i i crveni) i čestitke ponosnom tatici. :hura :hura Evo još jednom, neka malom slatkom, predivnom KTM-u bude ugodno na maminim grudima i u tatinom naručju ![]() Evo i košarice s poklonima i pusika za maloga ![]() ![]() Zadnji Uredio dadyml : 23-06-08 u 12:08. | |
| | |
| | #516 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Citat:
Cestitam sa malim zakasnjenjem jer sam tek sad vidjela da si rodila.....rodio se osam godina i sest i pol sati nakon moga......tocnije moj stariji sin je rodjen 13.06 u 21.00 Uzivaj i budi sretna uz svoju preslatku bebicu.....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #518 (permalink) |
| The Eye | Re: Finally....... evo jedna slika, mislim da tu najbolje pristaje ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #520 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,624
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Meni izgleda prejebeno!!! Moj je bio malo manji, ali isto tako kao lopta!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: trudnoca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:34.

baš ti je medeni sin
drago mi je da je sve super prošlo i da si sretna i zadovoljna 

Grijesiti je ljudski ...
)