| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; Da, i meni izgleda OK, a zenska se nije udebljala, to mi je super!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #521 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,462
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Da, i meni izgleda OK, a zenska se nije udebljala, to mi je super!
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. |
| | |
| | #522 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,921
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... čestitke sa zakašnjenjem ![]() btw.di se ovde "nadrobi" 520 postova,nebi da je pola pola foruma rodilo ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #525 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Finally....... pa i meni malo strašan....e a mene dragi tako malo-malo slika pa hoće da složi slikice da vidimo kako je pupa rasla... nefi ja tebe nikako da pitam-jesi ti išla privatno roditi,znam da je bila riječ da bi htjela..mislim ono kad platiš za poseban apartman ili si baš htjela u privatnu bolnicu-nesjećam se točno... |
| | |
| | #526 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-04-06
Poruka: 217
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Nefertiti, čestitke i s moje strane (sa zakašnjenjem - mea culpa) i jedan VELIKI VELIKI POZDRAV MALOME GAZDI. ![]() ![]()
__________________ "I must be crazy to be in a loony bin like this." - McMurphy |
| | |
| | #527 (permalink) |
| Purger | Re: Finally....... A gdje nam je novopečena mama sa friškim vijestima o bebaču ![]() Nadam se da je sve ok....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: trudnoca |
« zajednički život
|
Ženidba xD »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:37.