Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; da, malo sam zapostavila CP......nije namjerno.....kad imam vremena--SPAVAM! Malo sam iscrpljena, ali happy. Boli me cijelo tijelo, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-07-08, 20:27   #531 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,671
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima
Re: Finally.......

da, malo sam zapostavila CP......nije namjerno.....kad imam vremena--SPAVAM!
Malo sam iscrpljena, ali happy. Boli me cijelo tijelo, upaljene su mi bradavice (znam da vas to ne zanima) i jako boli i smeta......malo sam i nervozna, ali kad si vidim onog bebača najljepšeg......ma šta da vam kažem...TO JE TO!!!!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 20:31   #532 (permalink)
werewolf

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 5,121
xarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

Jao...sad te cekaju neprospavane noci na cp-u
Bar je lipi mali KTM

blago ti se
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 20:32   #533 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 4,311
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi

glavno da je sve proslo u redu
samo ti odmori
The Busby Babes
lol_lol je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 20:34   #534 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,410
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

listam sad unatraške nekoliko stranica da pročitam što sam napisao u čestitci i nema me?, pa listam nanovo, i nema ME,

oprosti kraljice moja, ČESTITAM ti od srca, zaista je lijepo dobiti dijete, malo je čudno iz ove naše perspektivve, mazi ljubi ga i voli ga, čudno jednim djelom ga volimo i mi forumaši, tako mali a toliko puno obožavatelja...

pusa malom faraonu
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 20:48   #535 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,770
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
da, malo sam zapostavila CP......nije namjerno.....kad imam vremena--SPAVAM!
Ovo mi je poznato

Citat:
Malo sam iscrpljena, ali happy.
I ovo mi je poznat osjećaj

Citat:
Boli me cijelo tijelo, upaljene su mi bradavice (znam da vas to ne zanima) i jako boli i smeta......malo sam i nervozna, ali kad si vidim onog bebača najljepšeg......ma šta da vam kažem...TO JE TO!!!!
Po ženi znam da boli za poludit...mali mora jesti a tebe boli...prestrašno....al drži se,proći će to

Mazi ga,pazi ga i voli ga
Bit će vremena za CP...

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 23:07   #536 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,111
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Drži se Neff, prolazi sve to! Veliki pozdrav od mene!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 11:38   #537 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Di si Nef?
Kak si ti, kako je Karlo? Kak su cice?
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 12:13   #538 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

I, draqga, 'kojem forumašu/forumašici ćeš ostaviti bebu na čuvanje' ?
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 14:01   #539 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 867
ivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

nefi gdje si,kako si,kako mali princ-jel sluša mamu i tatu ili je već sad postao mali bećar..?
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 14:10   #540 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,740
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

jesi nabavila onu izdajalicu. Znaš kad mali ne posisa sve a ti onda na stakleno izvadiš ostatak. To ti izgleda ko truba na biciklo al je od stakla. To ti je jako bitno ali to sigurno već znaš.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: trudnoca

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114