| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; Aventova je bolja nego ta staklena... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #541 (permalink) |
| Purger | Re: Finally....... Aventova je bolja nego ta staklena ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #543 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Nef, kak si? Kak maja beba? Kaj ništa od Moralesa i Aurore ovo ljeto Evo i dobar provod ma kaj radili![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #545 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Ehej Nef gde si ti nama?Pozdravljam i tebe i malog punooo! ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #546 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... stigosmo mi s mora......bila sam skoro 2 mj na moru sa KTM-om....tata je bio samo 3 tjedna s nama, ali odmorili smo se jebeno..... Falili ste mi CP-ovci!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #547 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... ovaj, moze jedno bedasto pitanje? ![]() Proleto sam vec 10tak strana topica, ali bez uspjeha. Zakaj KTM? Nije valjda mladi tata uspio nadglasati glas razuma mlade mame? Jebate, onda će se moj sin zvati Rambo da me jebeš ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #550 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Mama i bebiću mali , dobrodošli! ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
![]() |
| Tagovi: trudnoca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:12.

i dobar provod ma kaj radili

)