| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; Heeej! Već sam se pitao gdje ste. Oggy, prebrzo si preletio. To su inicijali imena i prezimena.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #552 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Finally....... aa konacno nam se Nef javila bas mi je drago da je sve ok ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #554 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... glavno da je sve u redu i da se odmarate na moruuživajte ![]()
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #557 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,355
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... aa kuzim zast KTM....znaci sin se zove ili Kruno ili Karlo. Brijem Karlo, to je danas in ![]() I čestitke stara (al sad imaš razloga zakaj te ljudi zovu "stara") ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #558 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Citat:
![]()
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy | |
| | |
| | #559 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Nef, vidim da si ovde na forumu. Kako beba ? Kako si ti? ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #560 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... hvala na pitanju, oboje smo dobro......ja sam kronično umorna i neispavana, iako mi Karlo dobro spava, ali ne znam............stalno sam umorna.... Dragi mi u zadnje vrijeme puno putuje pa sam često solo sa Karlitom. Mama mi tu i tamo uskoči, ali sam depresivna neka....valjda će me brzo proći...... Sve ostalo je 5....mali je zdrav i ne zahtijevan, a to mi je bilo najbitnije....čak ga ni grčevi nisu dugo mučili.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: trudnoca |
« zajednički život
|
Ženidba xD »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:14.

bas mi je drago da je sve ok 

glavno da je sve u redu i da se odmarate na moru