| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; Hvala ti što imaš povjerenja u mene Dor. Ne tvrdim da sam ja loša mama...i sad kad gledam...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #571 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Hvala ti što imaš povjerenja u mene Dor. Ne tvrdim da sam ja loša mama...i sad kad gledam...valjda me vrijeme sjebalo...danas mi se stvari opet čine boljima...
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #572 (permalink) |
| Purger | Re: Finally....... Ne moraš se brinut za sebe i svoje stanje...sve je to normalno.... Moraju se hormoni vratit u normalu ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #573 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... E Sale ti si sve to prošao, jelda??? i još si živ---to je moja utjeha ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #574 (permalink) |
| Purger | Re: Finally....... Jesam ![]() Zato sam ti i napisao da se hormoni vraćaju u normalu i da će bit sve ok.... Znam da nije lako al kaj ćeš...tak ti je to ![]() Bitno da je mališan ok,da je zdrav i veseo i sve će bit lakše.Samo baci pogled na njega i sve brige nestanu ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: trudnoca |
« zajednički život
|
Ženidba xD »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:39.