| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; Ne možeš meni objasniti da budem strpljiva,,,,hehehe ...... Teško...pogotovo jer sam već izludila od pokušavanja......mislim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Ne možeš meni objasniti da budem strpljiva,,,,hehehe ......Teško...pogotovo jer sam već izludila od pokušavanja......mislim nisam......zabavno je raditi na tome, ali nakon 378422 testova koji su bili negativni, došao je ovaj....uokvirit ću ga, majke mi!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-09-07
Poruka: 34
![]() | Re: Finally....... Čestitam! i nadovezujem majčinskim savjetom-MAŽI trbuh svim maščobama koje ti dođu u ruke,nek se cijedi,kapa,ljepi,baš te briga jer kad se strukić od pola metra pretvori u metar i pol strije veličine uzoranih brazdi za saditi krumpir nemilosrdno napadaju.
__________________ .......................................................................................... |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Nefertitice evo ja sad tek pročitala divnu vest! Čestitam od srca!!!!!!!! ![]()
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #67 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Finally....... i ja sam sad tek procitao... cestitam na bekani ![]() sve najbolje, ovo je predivna vijest ![]() ![]() ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| Purger | Re: Finally....... Citat:
Kad smo kod mazanja,onda nije samo strukić taj kojeg treba mazat ![]() Cijelo tijelo...strije nisu isključive ni na guzici,bedrima,itd.
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #70 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Citat:
Citat:
......ma ništa ti to mene ne straši........ ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: trudnoca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:33.

......