| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Finally....... u Društvo forumu; Samo nemoj po obrvama, al to vjerojatno već znaš (čisto onako da i ja dam neki savjet )... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Samo nemoj po obrvama, al to vjerojatno već znaš ![]() (čisto onako da i ja dam neki savjet )
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #72 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Dobro da is me upozorio wonder!!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Purger | Re: Finally....... Misliš na folnu kiselinu ![]() Istina,dobra je za bebin razvoj ali ju je preporučljivo piti i prije začeća ![]() Isto kao i Prenatal tablete ali od Twinlaba... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #76 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... Ne znam koliko je trebalo....dugo to već želim, ali ozbiljno sam počela raditi na tome tek prije par mjeseci. Pila sam folnu i prije trudnoće zbog drugih stvari, ali iskreno ne uzimam ništa osim toga.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Purger | Re: Finally.......
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Finally....... a ak piješ tu folnu kiselinu,ono zasebno smiješ piti i uz to prenatal???-zanima me jer i svi ti vitamini za trudnice sadrže već u sebi folnu kiselinu pa ono...da nebude previše....malo izvan teme,al eto sve dobro dođe našoj novopečenoj trudnici da zna.... |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Finally....... Citat:
ne bi bilo na odmet razbacati se malo savjetima ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #80 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finally....... jebate, pa ne bu valjda cijeli forum posjetila roda? meni je malo rano.. ![]() sad ozbiljno, ne bi bilo loše otvoriti temu za buduće roditelje..
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
![]() |
| Tagovi: trudnoca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:47.

Dobro da is me upozorio wonder!!!!!

meni je malo rano..