Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Heelp plizzz... u Društvo forumu; heeej svima! imam jedan problem...a to je..neznam sta bi za godisnjicu napravila, kupila decku? dakle, pokupovala sam vec ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-05-08, 22:43   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-03-08
Poruka: 4
jesicca se izdvaja iz mase
Heelp plizzz...

heeej svima!

imam jedan problem...a to je..neznam sta bi za godisnjicu napravila, kupila decku?
dakle, pokupovala sam vec sve i svasta, eto voljela bi mu spremit vecericu i pozvat ga k sebi, al to je nazalost malo nemoguce zbog previse cimerica...( koje su nekad bitch i nist se ne mozes dogovoriti s njima..)..

uglavnom, imam pisamce, koje sam mu napisala i t mu namjeravam dati..., a sad mi fali jos neka sitnica...
imam filin g da ce on mene izvesti nekud na vecericu...pa ne mogu iskoristiti tu ideju...dakle treba mi bas neki pokloncic...

e sadm dajte neki prijedlog...i nemojte samo pisati da ne poznajem svog decka...jer poznajem ga, ima vec par godina da smo zajedno i svasta sam vec iskoristila..svakakve ideje..., pa eto mozda ima tko kakvu zgodnu idejicu?

voljela bi vise nest onako fora, zanimljivo mu kupit..., a ne sad parfeme, majice itd...to ne dolazi u obzir.
jesicca je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-05-08, 22:51   #2 (permalink)
0000000000000

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 8,925
Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima
Re: Heelp plizzz...

daj mu nesto od srca... neku sitnicu, ima nesto sto skuplja ili nesto takvo, vasu sliku, sto ja znam i ne zaboravi mu sebe podarit u nekom privlacnom rublju
to svi cjene
jbg i s vama je ista spika

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 10:45   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 1,094
Titan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz mase

Daj mu sebe, heh.
Titan2222 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 11:19   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-03-08
Poruka: 4
jesicca se izdvaja iz mase

pa to se podrazumijeva...

al jos uvijek nisam dobila ideju kakvu sitnicu da mu kupim, onak nest fora...
ajde ljudi, sta se vi radili/kupovali za godisnjice...ja presusila s idejama..
jesicca je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 13:50   #5 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,344
MalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Staviš sliku gdje si ti i on (neka romantična) i neka ti tu sliku naprave u obliku puzzle-i. Od 500 ili 1000 komada...samo ne previše jer čovjek neće dugo složiti.

I onda kad on složi ili zajedno to lijepo uokvirite i imate fora uspomenu.
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 13:52   #6 (permalink)
0000000000000

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 8,925
Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima

uzmi palicu izbi mu zube pa mu kupi nove

slike su ti dobra ideja

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 14:34   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 10-01-08
Godina: 23
Poruka: 893
Ineluki se izdvaja iz maseIneluki se izdvaja iz maseIneluki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ineluki

Iznenadi ga u krevetu sa nekom sexy igricom... Nabavi kameru i snimi te se... Naravno to poslije staviš na internet... To po meni. A znam da bi i njemu to odgovaralo.

Ili možeš pričekati ženski savjet ovdje...?
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 11:45   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-07-06
Godina: 29
Poruka: 1,347
visio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Ineluki Pogledaj Poruke
Iznenadi ga u krevetu sa nekom sexy igricom... Nabavi kameru i snimi te se... Naravno to poslije staviš na internet... To po meni. A znam da bi i njemu to odgovaralo.

Ili možeš pričekati ženski savjet ovdje...?
Nice 1

Naime ja volim kad mi curičak kupi nešto šta me zanima, ne mislim pri tome sex, nije da me ne zanima nego to mogu imat uvjek, nego nešto što je rekao da bi vrlo rado ali nije imao para...

Example:

On: Joj kako ljepi sat, šteta šta košta 2500 kuna...
Ona: Da, da

Naime mi muški znamo "bacac bube u uši" samo da vidimo jel nas "voli" ona koja "ulovi" tu istu bubu.
visio je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-08-08, 16:10   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,255
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

i aj bi isto trebala decku kupit sad za godinu dana nesto... ali bez ideja sam... sve sam vec iskoristila
Odgovori sa citatom
Star 22-08-08, 16:16   #10 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,090
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

pa ne znam...daj mu da proba čokoladno oko, biti će sretan...ili je to već probao
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114