to mu je taktika, jedan dan mu reci nek ide pa ćeš vidjeti jel ima budućnosti ili ne
Raspravljate o temi Ima li ovo budućnosti ? u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; moj dečko i ja živimo zajedno nepuna 3 mjeseca a zajedno smo 2 godine....međutim on je već nekoliko puta htio ...
to mu je taktika, jedan dan mu reci nek ide pa ćeš vidjeti jel ima budućnosti ili ne
ima drugu.
nije sve u lukavosti lisice, ima nesto i u gluposti kokosaka
jedno je zivjeti zajedno a drugo je vidjati se povremeno vikendom.
medjutim ako si ponekad placljiva to on treba skuziti i razumjeti te.
ako si non stop placljiva, e jbg onda, razumijem ga![]()
da, teško je biti u takvom suživotu . on je rekao da treba probati i kad je sve u redu onda je najsretniji na svijetu a čim nešto krene loše on bi prekinuo. to me ubija ...kako može govoriti da želi dijete sa mnom i onda tako nezrelo razmišljati...
100 ljudi 100 cudi
opcenito, treba vremena da se covjek navikne na drugu osobu prilikom zajednickog zivota. treba se naviknuti na navike, raspolozenja, raspored zivljenja itd itd.
nekom za to treba mjesec a nekom 6 mjeseci...medjutim ako to traje predugo onda je to problem
nadam se to nece biti vas slucaj![]()
bitno da je on zdrav i sasvim u redu.
Meni je stvarno mučno od takvih slabića, pusti ga neka ide.
Ili još bolje, TI spakiraj stvari i nestani dok te nije ON izludio.
ps-uvijek možeš kuhat, prat, peglat i čistit nekome ALI za novce, koji će ti qrac takav čovjek.
**kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**
Ovisi s kim si, ako ima takav karakter i ti se možeš nositi s tim onda bujrum.
Ako ne, spakiraj se i doviđenja.
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.