Ma je, ali što jest da jest, bezveze su (dobro, čast zuzetcima koje podznak izvlači)
Raspravljate o temi Ja... mama?! u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: dorina ma vage su ti bezveze To je sasvim ne bitno. Jel tako?...
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
Ma je, ali što jest da jest, bezveze su (dobro, čast zuzetcima koje podznak izvlači)
stupid is as stupid does
teiceeee
čestitam ti od srca i želim ti sve najbolje..predivnooooo![]()
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.
slucajno nije netko izvukao filter vrecicu iz kipuceg loncica i eto ti ga na... skuhao se čaj, a ti jadna prehladena pa ti dobr odoslo
vjerujem da ces se ti vec priviknuti... samo da bude sve ok kada budes odabirala boju zidova i namjestaja... jer ipak ti si ta koja ce to sve trpiti a ne mi... mi cemo ti samo doci u goste i ostaviti poklon... big smajl na tvome licu sto smo te se sjetili doci obici![]()
Teice, koja lijepa vijest… čestitke i tebi i tatici
… e, ako bude curica i budeš neodlučna oko imena, imam ti ja jedno super za predložiti![]()
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
To je već odlučeno:
kćer mi je Viktoria, a sin Borna.
Da čujem tvoj prijedlog?
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
a kad je već odlučeno, moj prijedlog će ostati skriven iza nika latoa
sviđaju mi se imena, posebno nadimak Viki![]()
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
teice-baš mi je drago,čestitam od srca..
mogu mislit koji je osjećaj..
čuvaj se![]()
Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.