Raspravljate o temi Ja... mama?! u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Cestitam!...
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
I only know how to do things 3 ways:
-the WRONG way
-the RIGHT way
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!![]()
![]()
Ne znam kakav je osjećaj biti trudna ali vjerujem da će sve tegobe pobijediti spoznaja da ćeš postati ponosna mama. Od srca ti čestitam![]()
Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena
Cestitam teice!
Nek vam je sa srecom...![]()
Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...
Čestitke najveće!!!!
Siguran sam da će dijete bit voljeno, maženo i paženo i da će imat najbolju mamu koju može poželit
da slažem se sa tobom damfisk...
Čestitam. Baš mi je drago.
Tnx damfisk i na SMS-ovima isto
Trudit ću se.
Da malo updejtam: Jučer napokon bila na ultrazvuku (dok se ja dignem iz kreveta, spremim, obučem, dovučem i tak...) i kad sam čula srce kako lupa i prstići mu (ili joj) se miču preplavilo me. Do sad sam bila toliko tmurna i bezvoljna i neznamnija... ali od jučer se osjećam ko vučica koje štiti svoje mladunče. Strašno kako te može u sekundi prebaciti. Od silne uzbuđenosti sam zaboravila mobitel kod ginića. Teice, teice![]()
![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Čestitke teice.![]()
Sirotinji i pas kurac pokazuje.
Kažem ti ja da bude cura, zato joj srce lupa
aaaaa, ma to mi je tak preslatko![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.