| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Je bolje voljeti ili biti voljen? u Društvo forumu; Ukoliko ne može biti obostrano... A npr, moraš s tom osobom provesti život.. ja bi radio bio voljen... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? ,, ako neko mene voli, volim i ja nju (njega - prijatelj) ,,
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? ništa se ne mora, ali rađe bih da ja njega volim, a on mene ne. Budući da se ne palim baš na neuzvraćene osjećaje, brzo bih se ohladila od njega, našla ljubavnika i bila sretna. Eto. Nije život tako loš kada odlučiš pomoći sam sebi |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split
Poruka: 423
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? Ja bi isto više volia bit voljen kad nebi ima izbora, al to bi bila od kurca veza ili brak, svejedno.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? ako bas moram birat, ne bi nit jedno il bi oboje jer ako si voljen, a ne volis, onda se pak grizes zato jer je on divan, krasan, odlican, nikad boljeg ne bi nasla ali nema onih leptirica... a opet ako volis, a nisi voljen, em to ubija nada, em te ubija zelja, em te ubija samo nezainteresirano ponasanje doticne osobe, em ga idealiziras pa se razocaras, pa se javlja usamljenost, blabla blaaa... u ovoj situaciji sam bila vec wrag zna koliko puta i vec mi je toga dosta ali i u prvoj sam se nasla jednom pa mi je dopizdilo stalno skakanje doticne osobe oko mene... neznam sto te vise izmori voljeti ili biti voljen ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #8 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? Biti voljen... Previše patiš kad ti voliš neuzvraćeno nekoga (živio egocentrizam). Ako baš moraš biti u takvoj vezi, nađeš si ljubavnika i svi "sretni"...osim tebe
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? Citat:
Samo ljubavnike traži To je recept za sve ![]() Inače, mislim da je bolje voliti nego biti voljen od nekoga koga ti ne voliš... To smori. Pogotovo ako ima naviku zvati, slati poruke, pojavljivati se na istim mjestima, uvijek biti sretan u tvom društvu, tražiti tvoje drušvo... Ajme ispizdiš! A ako je neki "jadan" onda ti ga žao. Em što se osjećaš kao da si čisto zlo, em dolaze ti i neke emocije sažaljenja. Ovako kada nekoga voliš, a on tebe ne...Bude na početku malo zeznuto, ali s vremenom se ohladiš i živo te nije briga za njega (jedino ako ga negdje slučajno ne sretneš). To je samo moje mišljenje.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? Slažem se s Teicom. Išlo bi mi to sve na živce...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
![]() |
| Tagovi: biti voljen, voljeti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:22.

Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! 
jer ako si voljen, a ne volis, onda se pak grizes zato jer je on divan, krasan, odlican, nikad boljeg ne bi nasla ali nema onih leptirica...
ali i u prvoj sam se nasla jednom pa mi je dopizdilo stalno skakanje doticne osobe oko mene... neznam sto te vise izmori voljeti ili biti voljen