| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Je bolje voljeti ili biti voljen? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: driver1zg gle nemres voljet ako nisi voljen, a isto tako nemozes biti voljen ako neznas voljeti Citat: ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #133 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,166
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? Biti voljen. Dosad sam uvijek ja (više) voljela i obavezno sam najebala. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #138 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? 10, ma valjda neće ![]() OT uvijek je teško kad je ljubav jednostrana jer onda svak na određen način pati, a to u ljubavi uopće nema smisla ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #139 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,600
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? Carica je zakon ... Slazem se s tobom ... Mislim da je predivan osjecaj nekoga voljeti, a najbolje od svega je ako ti je ta ljubav uzvracena ,,, osjecati se voljeno od voljene osobe, to je posebno lijep osjecaj ... Tesko je reci sta je bolje u ljubavi, voljeti ili biti voljen ,,, i jedno i drugo je predivno ako je obostrano ...
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
| | #140 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-07-08 Godina: 21
Poruka: 499
![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: biti voljen, voljeti |
« Jeste li ikad bili verbalno nasilni prema partneru??
|
Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:39.