| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Je bolje voljeti ili biti voljen? u Društvo forumu; Ma bolje je biti voljen! svi te vole i tebi OK ovak ak voliš sam se zaje...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #146 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? i ja to definitivno ne mogu.. preko nekih stvari ne mogu preci..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #149 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-07-08 Godina: 21
Poruka: 499
![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? Jebi ga, ovdje nemash izbora, ali kao shto velim, bolje izokrenuti da ne treba biti ljubavi, ali da se mozhete podnositi u obliku prijateljstva s povlasticama. ![]() |
| | |
| | #150 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-09-07 Lokacija: south croatia Godina: 24
Poruka: 43
![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? mislim da je lijep voljeti i biti voljen i da je to pravi feeling...tek je tada poptpuna sreća.....nije baš neka fora kad samo jedno voli... ![]()
__________________ Risk! Risk anything! Care no more for the opinion of others, for those voices. Do the hardest thing on earth for you. Act for yourself. |
| | |
![]() |
| Tagovi: biti voljen, voljeti |
« Jeste li ikad bili verbalno nasilni prema partneru??
|
Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:05.