| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Je bolje voljeti ili biti voljen? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Moneypenny to je nejednadžba ja volim onog tko mene voli ..slažem se... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-09-07 Lokacija: south croatia Godina: 24
Poruka: 43
![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen?
__________________ Risk! Risk anything! Care no more for the opinion of others, for those voices. Do the hardest thing on earth for you. Act for yourself. |
| | |
| | #153 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? Bravo cina ... Imas pravo ,,, svi govore o obostranoj ljubavi, a pitanje je jasno ... Evo cina, ja tebe volim ... ![]() Sad bi se trebao lijepo osjecati, zar ne? ![]() Malo se salim .. ![]() A da znam da mene netko voli to bi bio super osjecaj za mene ... Sad kad razmislim, lijepo je i jedno i drugo, ali kad bi morao birati odlucio bi se za ovo drugo ... biti voljen ,,, kao sto veli moj prijatelj ... ![]()
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
| | #154 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? ja volim voljeti. To mi je uvijek bio lijep osjecaj. Pa makar je znao i boljeti. I nekako radije bih voljela nego bila voljena. Jer sto ako mene netko voli a ja njega ne onda me to odbija i ne osjecam se lijepo. Al kada ja volim onda sam sretna kada je ta osoba sretna, jednostavno lakse mi je voljeti nego biti voljena od strane nekog do kog mi nije stalo.
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #155 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? Bravo Moja malenkost ... ![]() Lijepo si to na jedan vrlo jednostavan nacin objasnila ... ![]() Eto meni je divan osjecaj biti voljen, a ti volis kad volis ,,, pa eto ,,, reci da me volis pa cemo oboje biti sretni ... ![]()
| | |
| | #156 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? jao ne znam zasto sad mi bas pade na pamet ona pjesma '' Ja volim samo sebe... '' ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #157 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? Naravno kad ti volis voljeti, zato ti ta pjesma pada na pamet ... Ja volim ,,, ma necu reci ,,, nije za javnost ... ![]() Ma volim ja i sebe ... ![]()
| | |
| | #158 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-03-08 Lokacija: slavonija Godina: 23
Poruka: 268
![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? najbolje je oboje znaci i voljeti i biti voljen jer mislim da jedno bez drugoga nema smisla
__________________ nije sretan ko puno ima, sretan je onaj ko malo treba |
| | |
![]() |
| Tagovi: biti voljen, voljeti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:18.

ali pitanje je ) voljeti ili biti voljen...a svi odgovaraju :"Oboje"