| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Je bolje voljeti ili biti voljen? u Društvo forumu; ''biti voljen a ne voljeti je teže, nego voljeti, a ne biti voljen'' - to je rekao netko, ja sad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 607
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? ''biti voljen a ne voljeti je teže, nego voljeti, a ne biti voljen'' - to je rekao netko, ja sad ne znam tko, ali netko je ![]() Ali, ko što kaže Smooky, bez kombinacije jednog i drugog, nema to nekog smisla (iako ima dosta veza gdje samo jedna strana voli drugu, a druga ostaje tu zbog nekog osjećaja obveze,a to nije dobro )
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #162 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? Kod mene je obrnuto ,,, ja volim biti voljen, pa makar i ne volio tu osobu, to mi ne pada tesko ,,, za razliku od toga ako ja nekog zavolim, a ta ljubav nije uzvracena, ne osjecam se voljeno, e to mi je vec teze ... Znaci kod mene je upravo suprotno od ovog sto si rekao ... Ma naravno da je najbolja obostrana ljubav, jer u suprotnom ta ljubav ni nema smisla, ali kad je vec tako pitanje, onda ja vise volim biti voljen ... ![]()
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
![]() |
| Tagovi: biti voljen, voljeti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:23.

)