| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Je bolje voljeti ili biti voljen? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: human_carpet pa nisam baš velik ljubitelj primanja... šteta... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? ja bi oboje... volila i bila voljena
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-05-07 Godina: 27
Poruka: 28
![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? Najbolje je biti voljen i voljeti nekoga,sve ovo drugo je mučenje.Gdje nema ljubavi,nema povjerenja a onda ni veze.Jedno drugo lažemo,muljamo a to boli.Bio sa u raznim situacijama i više nikad. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? pa ja nebi tako zivila, nista se ne mora, ako ja volim a on mene ne, vjerojatno bi me ostavia, a da on mene voli ja njega ne, onda bi ga 100% ostavila, tj. rastavila se...nema smisla vodit takvu vezu, a kamoli brak..
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? Najbolje je kad i jedno i drugo idu zajedno.Mada pitanje nije to vec da li je bolje jedno ili drugo.Vise bih se odlucila da budem voljena,jer kad si voljen "primoran" si da volis pa bih mozda kroz neko vreme zavolela i ja...Verovatno nikad ne bih bila sa nekim da ne volim tako da ne znam kako je to ali eto pokusala sam da odgovorim. ![]()
__________________ ♥ |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? Lijepo je voljeti - biti lud od ljubavi, maštati, sanjariti ... A i biti voljen je prekrasan osjećaj - uživati u tuđoj pažnji, sa egom do neba, biti tetošen i mažen, pa to malo zlorabiti ... Ali voljeti osobu koja voli tebe je jednostavno savršenstvo, ispunjenje svih snova! PERPETUM MOBILE
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: biti voljen, voljeti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:57.