| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Je bolje voljeti ili biti voljen? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: icegirl Jedno bez drugoga neide. Ili oboje, ili nijedno. Ali je volim sve...tako da je sve ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? Pa svima je jasno da jedno bez drugoga neide. Ali pitanje je što bi izabrali radije? Da volimo ILI da smo voljeni?
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? Dosta teško pitanje! Ako si ti voljen od nekog,a isto ne osječaš prema toj osobi,ta osoba će il bit povrijeđena il ti ne će dat mira! S druge strane ako ti voliš a ta ljubav nije uzvračena ti patiš! Zato je definitivno najbolje da je ljubav uzajamna,daješ koliko i primaš!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? Dosta lako pitanje. Uvijek je bolje biti voljen jer nećeš previše patiti čak ako ti smeta što te neko voli, dok češ s druge strane sigurno patiti ako voliš nekoga a on ne uzvraća ljubav.
__________________ Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22. |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| charolastra | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? Citat:
Idealno je kad je obostrano ali ovo je puno lakše
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| charolastra | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? Tko će čitati prvi post kad mi se lakše složiti sa tobom ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? Citat:
Al opet nije ugodno kad te netko gnjavi,bar meni nije!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? Hmm. Sada moram popraviti stvar i objasniti što sam mislila. Nisam se dobro postavila odgovoru. Ja volim ljude koji su dobri i iskreni prema meni, Većinom koji mene vole,a to su prijatelji i obitelj. Kada je riječ o dečku...zaljubila sam se puno puta zaprave. Ali ako je stvorena veza između dečka i cure- onda je logično da se vole. i netko je već rekao. Jedno bez drugoga ne može. Zato sam zauzela takav stav,ali očito nisam dobro shvaćena. |
| | |
![]() |
| Tagovi: biti voljen, voljeti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:32.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!