| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Je bolje voljeti ili biti voljen? u Društvo forumu; Meni je draže biti voljen, jedna cura je prije pričala o kompleksu slomljenih srca i nekakvih trauma i mislim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? Meni je draže biti voljen, jedna cura je prije pričala o kompleksu slomljenih srca i nekakvih trauma i mislim da sam ja to proživio i od tada volim biti onaj koji ne pati. Emocionalno sam sjeban, al nije mi loše ni ovako |
| | |
| | #54 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? Sve ima alternativu pa tako i ljubav. ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #58 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? A što je zapravo ljubav? Ljepši izraz za sebičnost. ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07
Poruka: 232
![]() ![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? Ali ako si voljen to ne moze biti lose. Patnja nije jednaka. Puno je teze onima koji vole a nisu voljeni dok ovi voljeni barataju nijansama kak se rijesiti male neugodnosti prekida. Za njih nema besanih noci. Nitko voljen ne pati |
| | |
![]() |
| Tagovi: biti voljen, voljeti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:23.