| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Je bolje voljeti ili biti voljen? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: cina mislim da je bolje biti voljen... da da ja isto mislim kao ti....bolje je biti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-10-07 Godina: 23
Poruka: 7
![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? naravno da je najljepse kada je obostrano...ali kada bi se moralo odabrati samo jedno svi bi sigurno odabrali biti voljen... to laska cak i ako te suprotna strana ne privlaci i cak ako nemas nikakve osjecaje prema osobi koja te voli..
__________________ buy me Dior and I will be your ____ |
| | |
| | #74 (permalink) |
| MrCina | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? nije grijeh naravno ![]() ja samo kazem da je manje bolno biti voljen....nego voljeti nekoga ![]()
__________________ potrazi me... znas da sam negdje blizu znas da uvijek sam blizu pronadji me... u svakome svome danu ja u svakom tvome danu bit cu |
| | |
| | #78 (permalink) |
| charolastra | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? I ja mislim da je bolje biti voljen. Sebično možda ali tako je
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? Ja niti ne vjerujem u bilo kakvu ljubav osim one bezuvjetne, između roditelja i djeteta. Sve ostalo nije ljubav nego zaljubljenost, i ima rok trajanja. A kad "voliš" tj. kad si zaljubljen isto tako možeš biti sebičan... |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Je bolje voljeti ili biti voljen? vjerujem u veze u kojima oboje vole,ali ne vjerujem da obadvoje isto vole...uvijek jedno voli više,sebično ili ne voljela bi da sam ja ta koju se više voli..što nije slučaj.nije da više volim ali jednostavno stavljam ga na prvo mjesto,ispred sebe što je velika pogreška. voli prvo sebe pa će te i drugi voljeti. |
| | |
![]() |
| Tagovi: biti voljen, voljeti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:12.