| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Jedna situacija u Društvo forumu; Evo ima jedna situacija. Jedna moja najfrendica je sa mojim najprijateljem. Veza traje ohoho. No oni se vole, itd. Nemogu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 198
![]() | Evo ima jedna situacija. Jedna moja najfrendica je sa mojim najprijateljem. Veza traje ohoho. No oni se vole, itd. Nemogu jedno bez drugog, i tak. Prava ljubav. No ona se prije par tjedana ponovno vratio neki osjećaj ponovne zaljubljenosti u staru ljubav. Nije se onak zaljubila. Voljela ga je i prije sadašnjeg, no nisu bili zajedno. Sad se dvoumi jer zna da će pogriješiti ako izabere pogrešnog. Može neki savjet. Nisam imao ideje kako da joj pomognem ![]() ![]() ![]() ![]() . (neželim nešt bezveze reć, pa onda![]() )Svaki glupi komentar ![]() ![]() ![]() Eto bilo šta ali pametno...... Hvala..... zborite pametno ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jedna situacija reci joj da se drži ovoga s kojim joj je lijepo i da si nestvara bespotrebne probleme. šta da ostavi ovoga i skuži da ovaj drugi nije onakav kakvog ga je zamišljala??? a to bude u većini slučajeva. riskira da izgubi nešto dragocjeno zbog,možda,samo prolazne avanture. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Jedna situacija ahh.. mozda je to samo faza.. LOL.. ugl.. nek si da vremena.. kladim se da ce se ohladit od tog novog ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #4 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jedna situacija Uvijek idealiziramo osobu s kojom nismo i negdje u mašti živimo u toj idealnoj situaciji... a onda nas pukne realnost jer smo izgubili ono dobro koje smo imali, živeći negdje gdje nismo. ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jedna situacija Citat:
Obožavam ove koji se nađu u nekoj situaciji, pa onda to prezentiraju kroz prijatelje i prijateljice. Neš' ti ![]() Kao drugo ovo kaj sam boldala nikako ne ide skupa, tako da imaš već kontradiktornosti pri prve dvije rečenice. Eto.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jedna situacija Citat:
Odlicno receno. ![]()
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: jedna, situacija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:28.

Odlicno receno.